Внимание
  • Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Найменший люля-кебаб

Кулінарія

 

Рекорд

DSC 4063 1

Ще ніколи кулінарні мініатюри, зареєстровані експертами, – серед них і кренделі, і пасха, і голубці – не були настільки крихітними, як 2-міліметровий люля-кебаб, приготований у черкаському готельно-ресторанному комплексі «Апельсин» (директор Сергій Зозуля). Готувати його було особливо складно, бо, на відміну від шашлика із цілих шматків м’яса, що теж смажиться на мангалі, люля-кебаб ліпиться зі старанно вимішаного, посоленого, поперченого, приправленого спеціями фаршу. З ретельним дотриманням кулінарної технології, за чим стежив експерт,  кухар Ольга Руденко за допомогою скальпеля і медичного пінцету, пильно вдивляючись у мікроскоп, майстерно сформувала мініатюрну котлетку. Мабуть такі люля-кебаб ліплять собі на свято мурахи.

Фотографии

{gallery}stories/kulinariya/malenkiy-lulya-kebab{/gallery}

 

Пошук рекордів

March 2019
Mo Tu We Th Fr Sa Su
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31