Найбільший об’єм бограчу в одному казані
Рекорд
Знаменитий закарпатський бограч походить від угорського гуляшу, але має власні неповторні риси. То де ж, як не на Закарпатті, мав бути встановлений рекорд з приготування бограчу? Узявся за цю відповідальну справу оздоровчо-рекреаційний курорт «Термальні води Косино». До велетенського казана (між іншим, «бограч» угорською означає саме «казан») доправили 917кг картоплі, 625кг свинини, 200кг цибулі, 92кг копченого сала, 47кг перцю і ще багато чого, що разом справило надзвичайний смак. За 12 годин страва трохи уварилася, тож в результаті отримали 2496 літрів бограчу. Цього вистачило, щоб суттєво перекрити попередній рекорд у 2037 літрів, зафіксований у сусідньому Берегові. Наступного року чекаємо відповіді?
Фотографии
https://www.rekord.ua/bograch-v-odnom-kazane.html#sigProGalleria39ea8a26e1